• PLANTES AROMÀTIQUES, LES

    80 APLICACIONS A LA CUINA

    ROIG OLIVELLA, MONTSERRAT / DURAN DE GRAU, NÚRIA COSSETANIA Ref. 9788415456353
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Les plantes aromàtiques, conegudes des de temps antics i d'una gran tradició a la cultura catalana, són el pretext perquè la Núria Duran i la Montserrat Roig ens portin, per camins diversos i variats, a saber conèixer-les, cultivar-les i aprofitar-les a la cuina, al mateix temps que a través d'uns t...
    Ancho: 155 cm Largo: 233 cm Peso: 250 gr
    Per confirmar
    14,90 €
  • Descripció

    • Encuadernacion : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-15456-35-3
    • FechaEdicion : 01/06/2012
    • AñoEdicion : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autores : ROIG OLIVELLA, MONTSERRAT / DURAN DE GRAU, NÚRIA
    • Ilustradores : PASCUAL, RAMON
    • NumeroPaginas : 208
    • Coleccion : EL CULLEROT
    • NumeroColeccion : 57
    Les plantes aromàtiques, conegudes des de temps antics i d'una gran tradició a la cultura catalana, són el pretext perquè la Núria Duran i la Montserrat Roig ens portin, per camins diversos i variats, a saber conèixer-les, cultivar-les i aprofitar-les a la cuina, al mateix temps que a través d'uns textos ben trobats i ben escrits ens expliquin com són les seves aromes, quina és la seva història i a quines tradicions van lligades. Quin és l'origen de la salsa griviche? Quantes classes de pesto hi ha? Lliguen bé la farigola i l'alfàbrega? Quan hem de plantar el julivert? On podem trobar rementerola? En donar resposta a aquestes i tantes altres preguntes, aquest llibre pren una dimensió molt més àmplia que el d'un simple receptari. Aprofitant algunes de les receptes que ens ofereixen, es poden generalitzar algunes tècniques culinàries i així, ens ensenyen a confitar, a coure a la sal, a fer un rostit o a elaborar un bon gelat.