• Qui som

 • L’Illa va obrir les portes un dissabte 13 d’abril de l’any 1996 al bell mig d’una illa de cases, aleshores deshabitades.

  El nostre repte era dotar la ciutat de Mollet d’una oferta fins aleshores molt minsa i també oferir un espai on fer presentacions i xerrades per tal de que els lectorspuguessin entrar en contacte directe amb autors diversos.

  Som una llibreria general amb diferents seccions: narrativa, infantil i juvenil, assaig,actualitat, divulgació científica, idiomes, història, música i cinema, llibre tècnic,informàtica, empresa, llibre d’art i de regal, arquitectura i disseny, esports, natura, cuina,embaràs i maternitat, salud, jardinería, manualitats, autoajuda i creixement personal,espiritualitat, còmic..

  Per una qüestió d’interès personal, des de l’any 2012 disposem d’un fons especialitzatdedicat al món arabo-musulmà (narrativa, poesia, actualitat política, religió…).

  Des de l’any 2009 convoquem el concurs de narrativa curta L’Illa-Vadelletra,conjuntament amb el programa Vadelletra de Ràdio Mollet del Vallès.  

  Intentem prioritzar al màxim l’atenció personalitzada, oferint a cada lector allò que li potagradar i interessar, és aquí on creiem que rau la diferència entre una llibreria i una cadena o una gran superficie.