• FOGONS DE TÀRRACO

    RECEPTES DE CUINA ROMANA

    VALLS, COIA / X. R. TRIGO COSSETANIA Ref. 9788415456070
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El món romà no sols és una part important dels orígens de Catalunya, també ens acompanya cada dia en recórrer les places i carrers de les nostres ciutats. Hi ha aspectes, però, molt oblidats o, si més no, poc coneguts pel gran públic. Un d'ells la seva cuina. Malgrat que sovint en fem referència, i ...
    Ancho: 155 cm Largo: 233 cm Peso: 250 gr
    Per confirmar
    12,50 €
  • Descripció

    • Encuadernacion : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-15456-07-0
    • FechaEdicion : 01/03/2012
    • AñoEdicion : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autores : VALLS, COIA / X. R. TRIGO
    • NumeroPaginas : 104
    • Coleccion : EL CULLEROT
    • NumeroColeccion : 55
    El món romà no sols és una part important dels orígens de Catalunya, també ens acompanya cada dia en recórrer les places i carrers de les nostres ciutats. Hi ha aspectes, però, molt oblidats o, si més no, poc coneguts pel gran públic. Un d'ells la seva cuina. Malgrat que sovint en fem referència, i tret d'alguns cuiners arriscats, endinsar-s'hi sembla tota una aventura, de vegades marcada pels tòpics. Els novel·listes Coia Valls i Xulio Ricardo Trigo han volgut oferir-nos la seva visió de la cuina romana, i és una visió plena de curiositat, literària però també pràctica, seriosa i, a la vegada, lúdica, en l'intent de trobar l'actualitat d'aquells plats, la manera d'adaptar-los al temps actual. Així, de la mà dels personatges d'El somni de Tàrraco, de X. R. Trigo, ens fan un recorregut per una cuina singular, de vegades molt lluny dels gustos actuals, d'altres sorprenentment propera. Però sempre mereixedora de la nostra atenció.