• CUINA ROMANA. PER DESCOBRIR I PRACTICAR

    HUÉLAMO GABALDÓN, JUANA MARÍA/_SOLIAS I ARÍS, _JOS FARELL Ref. 9788492811298
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La cuina del mon romà va anar evolucionant des de la senzillesa dels plats propis d’un poble de pastors i pagesos fins a la creació de la primera gastronomia sofisticada d’Occident. Roma, amb un Imperi que anava de l’Atlàntic a l’Índic i dels deserts als boscos germànics, va poder disposar d’una cui...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    17,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92811-29-8
    • FechaEdicion : 01/12/2011
    • AñoEdicion : 2011
    • Idioma : Catalán
    • Autores : HUÉLAMO GABALDÓN, JUANA MARÍA/_SOLIAS I ARÍS, _JOS
    • NumeroPaginas : 144
    • Coleccion : REBOST I CUINA
    • NumeroColeccion : 5
    La cuina del mon romà va anar evolucionant des de la senzillesa dels plats propis d’un poble de pastors i pagesos fins a la creació de la primera gastronomia sofisticada d’Occident. Roma, amb un Imperi que anava de l’Atlàntic a l’Índic i dels deserts als boscos germànics, va poder disposar d’una cuina extremadament variada integrant a les seves receptes els productes de tot el món conegut.
    La base del primitiu menjar romà era l’associació vegetal coneguda com a tríada mediterrània: el blat, l’olivera i la vinya, però la cuina i la gastronomia romana no s’aturen, tan sols, en aquests ingredients. Es tracta d’una cuina rica i equilibrada en la qual intervenien tots els productes que es trobaven a l’abast; alguns de més senzills i d’altres de més complicats.
    I el que aquest llibre pretén és aconseguir que tothom des de la cuina de casa seva pugui gaudir d’una part important de la cultura romana: la més saborosa i, tal vegada, la més divertida. La pràctica culinària permetrà als lectors no tan sols conèixer sinó també disposar de les bases per experimentar i compartir una part de la vida privada dels nostres avantpassats, tot convertint la història en una experiència sensorial única.