• EMBOTITS DE CATALUNYA, ELS

    GENERALITAT DE CATALUNYA. DIAR Ref. 9788439385592
    La història, la varietat, les característiques i els valors gastronòmics i nutri cionals de l'embotit català són els protagonistes d'aquest nou volum de la col·l ecció dedicada als productes alimentaris del nostre país. L'obra recull aspectes com ara la tradició, la qualitat de la carn, l'elaboració...
    Ancho: 230 cm Largo: 290 cm Peso: 250 gr
    Per confirmar
    28,00 €
  • Descripció

    • Encuadernacion : ePub
    • ISBN : 978-84-393-8559-2
    • FechaEdicion : 01/10/2010
    • AñoEdicion : 2010
    • Idioma : Catalán
    • NumeroPaginas : 184
    La història, la varietat, les característiques i els valors gastronòmics i nutri cionals de l'embotit català són els protagonistes d'aquest nou volum de la col·l ecció dedicada als productes alimentaris del nostre país. L'obra recull aspectes com ara la tradició, la qualitat de la carn, l'elaboració i els processos de pr oducció, els productes com les botifarres, llonganisses, pernils i altres especi alitats, l'artesania alimentària a Catalunya, el valor nutritiu dels aliments, e ls embotits i la gastronomia, així com algunes receptes gastronòmiques. L'annexi ncorpora un glossari amb la recopilació dels diferents tipus d'embotits i les se ves característiques específiques segons la zona d'elaboració. Contribució a la difusió i el coneixement d'aquests productes tan arrelats.