• CUINA DEL CONILL, LA

    MORELL I BITRIA, JOSEP M. PAGES EDITORS Ref. 9788497796859
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Prop d?un centenar de receptes de conill omplen aquestespàgines. Un llibre dedicat exclusivament a una bona carn, poc greixosa i fàcil de cuinar. ¿Com voleu cuinar el conill avui: guisat, estofat, fregit, escabetxat, a la brasa, marinat o bullit? Tots els secrets de la cuina del conill gràcies al xe...
    Dimensions: 260 x 115 x 9 cm Peso: 226 gr
    Per confirmar
    12,00 €
  • Descripció

    Prop d?un centenar de receptes de conill omplen aquestespàgines. Un llibre dedicat exclusivament a una bona carn, poc greixosa i fàcil de cuinar. ¿Com voleu cuinar el conill avui: guisat, estofat, fregit, escabetxat, a la brasa, marinat o bullit? Tots els secrets de la cuina del conill gràcies al xef Josep M. Morell.