• MANUAL DE GASTRONOMIA -INDICACIONS PRACTIQUES PER AL GURMET-

    INDICACIONS PRÀCTIQUES PER AL GURMET

    FABREGA, JAUME COSSETANIA Ref. 9788497913799
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Aquest és un llibre que vol contestar preguntes: totallò que volíeu saber sobre gastronomia i de què no teníeu resposta. Els diversos capítols plantegen i donen resposta a preguntes com "de què parlem quan parlem d'alimentació?" o "per què mengem el que mengem?", fan una descripció de la teoria del ...
    Ancho: 155 cm Largo: 233 cm Peso: 250 gr
    Per confirmar
    14,40 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9791-379-9
    • FechaEdicion : 01/06/2008
    • AñoEdicion : 2008
    • Idioma : Catalán
    • Autores : FABREGA, JAUME
    • NumeroPaginas : 216
    • Coleccion : N. 49
    • NumeroColeccion : 49
    Aquest és un llibre que vol contestar preguntes: totallò que volíeu saber sobre gastronomia i de què no teníeu resposta. Els diversos capítols plantegen i donen resposta a preguntes com "de què parlem quan parlem d'alimentació?" o "per què mengem el que mengem?", fan una descripció de la teoria del gust i una iniciació al tast dels aliments i begudes, expliquen les diverses tècniques culinàries, els estris de cuina i el parament, la comensalitat o com comportar-se a taula, els diferents tipus d'aliments, els seus orígens històrics i la seva difusió, les begudes, els vins i alcohols, la història de la cuina, les cuines del món i els grans sistemes culinaris, la restauració i els estils culinaris, l'hoteleria i el turisme, etc.: en definitiva, un panorama complet d'allò que els clàssics anomenaven gastronomia, o, simplement, cultura del gust.