• CUINA DEL 1714, LA

    FÀBREGA I COLOM, JAUME VIENA Ref. 9788483308011 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras? Potser us sorprendrà saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: l?allioli i el sofregit, la picada i la ...
    Ancho: 160 cm Largo: 260 cm Peso: 499 gr
    Per confirmar
    19,80 €
  • Descripció

    Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras? Potser us sorprendrà saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: l?allioli i el sofregit, la picada i la samfaina, l?escudella i els macarrons.