• REBOST, EL

    ADOBS, CONSERVES, CONFITURES I LICORS

    LLOPART PUIGPELAT, DOLORS COSSETANIA Ref. 9788490342176 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El rebost és el primer llibre en català dedicat exclusivament a l'art de la conservació dels aliments. Després d'uns capítols d'entrada on se n'explica la història, els diferents procediments i tot allò que cal saber per a preparar correctament una conserva, el llibre es divideix en vuit grans apart...
    Ancho: 165 cm Largo: 16 cm Peso: 250 gr
    Per confirmar
    14,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9034-217-6
    • FechaEdicion : 01/03/2014
    • AñoEdicion : 2014
    • Idioma : Catalán
    • Autores : LLOPART PUIGPELAT, DOLORS
    • NumeroPaginas : 240
    • Coleccion : ALTRES
    El rebost és el primer llibre en català dedicat exclusivament a l'art de la conservació dels aliments. Després d'uns capítols d'entrada on se n'explica la història, els diferents procediments i tot allò que cal saber per a preparar correctament una conserva, el llibre es divideix en vuit grans apartats: les hortalisses, la fruita, les olives, els bolets, els derivats del porc, el peix, els formatges i els licors. La cura per aconseguir un llenguatge intel·ligible per tothom, la claredat de les explicacions tècniques, l'anecdotari, els suggeriments, els comentaris preliminars a cada un dels elements a conservar, fan d'aquest receptari --recollit la majoria de vegades de viva veu-- un llibre de lectura agradable i un manual extraordinàriament útil per als no iniciats. «La conservació dels aliments --diu Edmon Vallès en el seu pròleg-- és una d'aquelles activitats, a la vegada modesta i transcendent, que valen per la unitat immediata i també per a la nostra pròpia educació Una de les innumerables coses belles que ens ofereix, encara vives, el pasat»