Enviaments ràpids i gratuïts a Mollet i rodalies (10 km) amb el codi MOLLETFREE
Av. Llibertat 20. 08100 Mollet del Vallès. Tel.: 935703878
Qui som
On som
Contacta amb nosaltres
Condicions generals
CAT
CAS
El meu compte
Copiar última compra
No hi ha productes a la cistella
INICI
NOVETATS
RECOMANATS
ACCESSORIS
ACTIVITATS A L'ILLA
MAPA DE CATEGORIES
MAPA DE CATEGORIES
No hi ha productes a la cistella
Cerca avançada
Inici
/
CUINA
/
RECETAS BÁSICAS PARA OCASIONES ESPECIALES
TORNAR
RECETAS BÁSICAS PARA OCASIONES ESPECIALES
ESCUELA DE COCINA
BLACK, KEDA / LUCANO, FREDERIC
GRIJALBO
Ref. 9788425349638
Ver otros productos de la misma colección
Ver otros productos del mismo autor
80 recetas exquisitamente ilustradas paso a paso para cocinar con la técnica de un chef.
Dimensions:
245 x 191 x 20 cm
Peso:
907 gr
Per confirmar
19,90 €
AFEGIR A LA CISTELLA
Descripció
ISBN :
978-84-253-4963-8
FechaEdicion :
01/10/2013
AñoEdicion :
2013
Idioma :
Español, Castellano
Autores :
BLACK, KEDA / LUCANO, FREDERIC
NumeroPaginas :
256
Coleccion :
SABORES
NumeroColeccion :
108307
80 recetas exquisitamente ilustradas paso a paso para cocinar con la técnica de un chef.