• CUINA DE LES ÀVIES DEL PRIORAT, LA

    PER A LA RESTAURACIÓ I EL TURISME RURAL AL PRIORAT , AGRUPACIÓ COSSETANIA Ref. 9788490341704
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    En aquest recull hi trobareu receptes que, a través de les fondes i els restaurants del Priorat han mantingut la tradició de la cuina de les àvies. En aquest recull hi trobareu de tot i més. Plats de cullera, olles i plats d'hivern; o plats més festius amb tall: botifarres, pilotes i vegetals de rec...
    Ancho: 155 cm Largo: 233 cm Peso: 250 gr
    Per confirmar
    12,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9034-170-4
    • FechaEdicion : 01/10/2013
    • AñoEdicion : 2013
    • Idioma : Catalán
    • Autores : PER A LA RESTAURACIÓ I EL TURISME RURAL AL PRIORAT , AGRUPACIÓ
    • NumeroPaginas : 112
    • Coleccion : EL CULLEROT
    • NumeroColeccion : 60
    En aquest recull hi trobareu receptes que, a través de les fondes i els restaurants del Priorat han mantingut la tradició de la cuina de les àvies. En aquest recull hi trobareu de tot i més.
    Plats de cullera, olles i plats d'hivern; o plats més festius amb tall: botifarres, pilotes i vegetals de recol·lecció. També coques de recapte, amb arengades i rovellons. Menjars del tros: arròs a la cassola, de conill, de bacallà  I les postres i els dolços, dels quals el Priorat n'és una terra privilegiada. Les canyes, les coques, les llepolies fregides: orelletes, orellons amb mostillo i fruites de tardor.
    Deixeu-vos abrigar pels gustos d'aquest llibre, cuineu-los, i introduïu-vos en els plaers senzills de la cuina tradicional del Priorat.