• CUINA

    APROPAMENT A LA CULTURA DEL VI I LA CUINA A LA MEDITERRÀNIA

    SANS, PERE COMANEGRA Ref. 9788493751913
    Ver otros productos del mismo autor
    La història i la gastronomia mediterrànies i la cultura del vi són els pilars de La cuina del vi, que Pere Sans, guanyador del Premi Gourmand (Millor llibre de receptes casolanes en català, 2008) amb Cuina catalana de veritat, recupera fruit de l?experiència i la voluntat de dur la tradició vinícola...
    Ancho: 240 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    29,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-937519-1-3
    • FechaEdicion : 01/11/2009
    • AñoEdicion : 2009
    • Idioma : Catalán
    • Autores : SANS, PERE
    • NumeroPaginas : 290
    La història i la gastronomia mediterrànies i la cultura del vi són els pilars de La cuina del vi, que Pere Sans, guanyador del Premi Gourmand (Millor llibre de receptes casolanes en català, 2008) amb Cuina catalana de veritat, recupera fruit de l?experiència i la voluntat de dur la tradició vinícola més enllà de l?àpat.

    El llibre compta amb un magnífic receptari regat amb els millors vins, que inclou delícies com les guatlles del vinyater, la sopa de verema, el pastís dels veremadors borgonyons, els cargols de vinya a la xucladeta o les sardines a la brasa amb pàmpols, i que juntament amb el recorregut històric i les anècdotes de la cultura vinícola ens submergeix en la cultura del bon menjar i el bon beure.

    Gaudir del vi no es un acte purament físic; sí que hi ha una part física que comporta normes i rituals, però gaudir d?un vi, beure un vi, no és un simple calmar la set, que per això res millor que l?aigua. Gaudir d?un vi és un acte de caire intel·lectual, és un desig de portar-se als llavis el fruit d?un treball, d?un esforç, d?una concepció del món, fins i tot. (Pere Sans)