• PROFESSOR DE LITERATURA, EL

    SERRA, ANTONI EL GALL EDITOR Ref. 9788496608894
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Què és El professor de literatura? Una novel·la breu, d'escriptura experimental que s'insereix dins el relat -en ocasions- d'estructura negra o, com es diu a aquesta terra nostra, de lladres i serenos? Tal vegada una forma de narrativa amb matisos irònics, i fins i tot sarcàstics, amb la finalitat d...
    Ancho: 210 cm Largo: 140 cm Peso: 250 gr
    Per confirmar
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernacion : MobilPocket
    Què és El professor de literatura? Una novel·la breu, d'escriptura experimental que s'insereix dins el relat -en ocasions- d'estructura negra o, com es diu a aquesta terra nostra, de lladres i serenos? Tal vegada una forma de narrativa amb matisos irònics, i fins i tot sarcàstics, amb la finalitat de denunciar una situació real -l'ensenyament, l'estructura social, el desgavell de la relació ciutadana? És possible.
    Amb El professor de literatura, el lector s'enfrontarà un cop més a la ironia, es veurà obligat a una reflexió -a estones divertida, d'altres cruel, desconcertant- sobre el món i la societat de la qual n'és un comparsa més, per dir-ho d'alguna forma. En el text es conjuguen la incredulitat, una certa rebel·lia, també la indisciplina i, per què no?, un punt de promiscuïtat i d'erotisme. Al cap i a la fi, la llibertat sense condicions -condicions que pretén imposar la democràcia "reformada" (o deformada) que ens ha tocat viure o patir- que ha de ser la meta final de l'escriptor i que es pot localitzar als nostres grans autors dels quals se'n fa referència a El professor de literatura.