• Enviaments ràpids i gratuïts a Mollet i rodalies (10 km) amb el codi MOLLETFREE
    • El meu compte
    • MAPA DE CATEGORIES
    • INICI
    • NOVETATS
    • RECOMANATS
    • ACCESSORIS
    • ACTIVITATS A L'ILLA
    • Qui som
    • On som
    • Contacta amb nosaltres
    • Condicions generals
    • CAT
    • CAS
    • Copiar última compra
    Av. Llibertat 20. 08100 Mollet del Vallès. Tel.: 935703878
    • Qui som
    • On som
    • Contacta amb nosaltres
    • Condicions generals
    • CAT
    • CAS
    • El meu compte
    • Copiar última compra
    • No hi ha productes a la cistella
    • INICI
    • NOVETATS
    • RECOMANATS
    • ACCESSORIS
    • ACTIVITATS A L'ILLA
    MAPA DE CATEGORIES

    MAPA DE CATEGORIES

    No hi ha productes a la cistella
    Cerca avançada
Inici
/ MANUALS PRÀCTICS
/ INTRODUCCIÓN A LA TECNOLOGÍA QUESERA
TORNAR
  • INTRODUCCIÓN A LA TECNOLOGÍA QUESERA | 9788420010137 | MAHAUT, M., JEANTET, R., BRULÉ, G. DÉPARTEMENT AGROALIMENTAIRE ÉCOLE NATIONALE SUPÉRIEURE AGRONOMIQU | Llibreria L'Illa - Llibreria Online de Mollet - Comprar llibres online

    INTRODUCCIÓN A LA TECNOLOGÍA QUESERA

    MAHAUT, M., JEANTET, R., BRULÉ, G. DÉPARTEMENT AGROALIMENTAIRE ÉCOLE NATIONALE SUPÉRIEURE AGRONOMIQU ACRIBIA Ref. 9788420010137
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    Per confirmar
    20,00 €
    AFEGIR A LA CISTELLA
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest
  • Descripció

    • Encuadernacion : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-200-1013-7
    • FechaEdicion : 01/07/2003
    • AñoEdicion : 2003
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autores : MAHAUT, M., JEANTET, R., BRULÉ, G. DÉPARTEMENT AGROALIMENTAIRE ÉCOLE NATIONALE SUPÉRIEURE AGRONOMIQU
    • Traductores : RUIZ SAÉZ, SILVIA
    • NumeroPaginas : 204
    • Coleccion : INDUSTRIA ALIMENTARIA. LECHE
    • NumeroColeccion : 2629

    Configurar cookies www.llibrerialilla.cat | Av. Llibertat 20. 08100 Mollet del Vallès. Tel.: 935 703 878