• MONDRAGÓ. LLIBRE DE JOCS I PASSATEMPS

    AMB ADHESIUS

    ANA GALÁN CADI Ref. 9788447461387
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Recordes en Mondragó? Si és així, ajuda en Calet i els seus amics a arribar al final del Laberint del Baobab, desxifra els missatges secrets d'en Rídel, esbrina personatges i descobreix diferències, cerca llavors, resol mots encreuats, fes guerres de castells i, si has llegit els llibres del drac mé...
    Ancho: 210 cm Largo: 275 cm Peso: 250 gr
    Per confirmar
    4,95 €
  • Descripció

    • Encuadernacion : MobilPocket
    Recordes en Mondragó?

    Si és així, ajuda en Calet i els seus amics a arribar al final del Laberint del Baobab, desxifra els missatges secrets d'en Rídel, esbrina personatges i descobreix diferències, cerca llavors, resol mots encreuats, fes guerres de castells i, si has llegit els llibres del drac més divertit de Samaradó, dibuixa'l i posa els teus coneixements a prova amb aquest llibre!

    Divertits mots encreuats, sopes de lletres, laberints que et duran a trobar les llavors, textos que has de completar amb la paraula adient, imatges que s'assemblen (però que t'enganyen) i adhesius perquè recordis com són El Bosc de la Boira, les dragoneres o El castell de Wickenburg. Vols respondre a tots els reptes que et planteja aquest llibre?