• SECRET PER A JOVES, EL

    HARRINGTON, PAUL ENTRAMAT Ref. 9788492920020
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Vols saber un secret?En l'Antiguitat, aquest gran Secret només ho coneixien els faraons, els emperadors, els filòsofs i els reis. Va ser cobejat, ocultat, robat i segrestat, i posteriorment descobert pels científics, inventors i grans empresaris. Ara, ho coneixen des de la reialesa fi...
    Peso: 314 gr
    Per confirmar
    18,00 €
  • Descripció

    Vols saber un secret?


    En l'Antiguitat, aquest gran Secret només ho coneixien els faraons, els emperadors, els filòsofs i els reis. Va ser cobejat, ocultat, robat i segrestat, i posteriorment descobert pels científics, inventors i grans empresaris. Ara, ho coneixen des de la reialesa fins a estels de cinema, cantants famosos, escriptors de prestigi i ídols de l'esport.
    És El Secret que ha arrasat al món i ha canviat la faç de la humanitat. El Secret que desperta els teus somnis i t'ajuda a fer-los realitat. El Secret per viure en gran i ser fort. El Secret per al teu entorn, institut i vida com a adolescent del segle XXI. És El Secret per a TU!


    I quin és el gran secret?


    I en què pot ajudar-te?


    Si alguna vegada has tingut un somni, una ambició secreta, un ardent desig o meta, però no sabies com fer-la realitat, El Secret per a Joves és el teu llibre. El Secret ha ensenyat a milions de persones de tot el món a canviar les seves vides i a materialitzar els seus somnis. Tu també pots fer-ho.


    El Secret t'atorga el poder de ser, fer o tenir tot el que et proposis. Tot es pot aconseguir. L'única cosa que necessites és descobrir aquest Secret.