• SET PODERS, ELS

    ROVIRA CELMA, ALEX ENTRAMAT Ref. 9788493573249
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    FA MOLT, MOLT DE TEMPS... o "Hi havia una vegada"... Aquestes paraules, murmurades per una veu familiar o llegides en la pàgina d'un llibre, tenen la força de suggerir a la nostra ment una qualitat màgica de la infància: la capacitat d'accedir sense transició ni prejudicis a...
    Peso: 250 gr
    Per confirmar
    10,25 €
  • Descripció

    FA MOLT, MOLT DE TEMPS... o "Hi havia una vegada"... Aquestes paraules, murmurades per una veu familiar o llegides en la pàgina d'un llibre, tenen la força de suggerir a la nostra ment una qualitat màgica de la infància: la capacitat d'accedir sense transició ni prejudicis a mons nous encara per descobrir i a experiències i coneixements insospitats.


    Els Set Poders és com el conte infantil que et trasllada al món màgic on les paraules amistat, valor, promesa, fidelitat, heroisme i altruisme encara tenen sentit. On les gestes encara són gestes i els viatges serveixen, a més, per conèixer aquest altre tipus que sempre viatja amb tu: tu mateix.


    Àlex Rovira ha tornat a aconseguir amb Els Set Poders una peça narrativa imprescindible d'aquest bell mosaic que va iniciar amb La brúixola interior i va continuar amb La bona sort. La història d'un jove cavaller que no està segur de merèixer el favor del rei i que decideix partir a la Terra del Destí i plantar cara als reptes que allí l'esperen per demostrar-se a ell mateix que és capaç de canviar la seva realitat amb la força de la seva actitud.