• JULIAN ASSANGE. AUTOBIOGRAFIA NO AUTORITZADA

    ASSANGE, JULIAN ARA LLIBRES Ref. 9788415224440
    Ver otros productos del mismo autor
    «Teníem l'experiència dels activistes i la voluntat de restar poder.Teníem els nostres ordinadors portatils i passaports.Teníem servidors en diferents països.Sabíem que seríem la plataforma més segura que mai no havia vist el món per a tots aquells que tinguessin ganes de denunciar situacions irregu...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Per confirmar
    19,50 €
  • Descripció

    «Teníem l'experiència dels activistes i la voluntat de restar poder.
    Teníem els nostres ordinadors portatils i passaports.
    Teníem servidors en diferents països.
    Sabíem que seríem la plataforma més segura que mai no havia vist el món per a tots aquells que tinguessin ganes de denunciar situacions irregulars.
    Teníem el coratge per fer-ho.
    Teníem una filosofia.
    A jugar.»

    Julian Assange, Autobiografia no autoritzada.

    El desembre passat, enmig d'una tempesta d'acusacions relacionades amb la seva vida personal i amb les denúncies enfurismades dels polítics americans, Julian Assange va començar a escriure la història de la seva vida. El resultat és un llibre que descriu no només la feina de WikiLeaks, sinó l'evolució moral i política del seu fundador, des de la seva infantesa i els anys de l'adolescència a Austràlia, passant pels viatges a Europa, Àsia i Àfrica i pels seus problemes actuals amb la justícia.

    Un llibre que irradia ràbia i passió. Un llibre indispensable dels nostres dies. Una meditació sobre el significat de la revelació de secrets polítics en ella mateixa.