• VIDA SECRETA DELS NOSTRES METGES

    RETRAT DE QUINZE GEGANTS DE LA MEDICINA CATALANA

    SINCA, GENIS ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496970748
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Retrat de quinze gegants de la medicina catalanaBroggi, Trueta, Dexeus, Puigvert, Gil-Vernet, Caralps, Barraquer, Uriach, Pedro-Pons, Duran i Reynals... Segurament en cap altre àmbit Catalunya ha generat un grup tan destacat de professionals amb un impacte mundial tan notable. I en alguns casos dona...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Per confirmar
    20,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96970-74-8
    • FechaEdicion : 01/11/2009
    • AñoEdicion : 2009
    • Idioma : Catalán
    • Autores : SINCA, GENIS
    • NumeroPaginas : 320
    • Coleccion : EL FIL D'ARIADNA
    • NumeroColeccion : 35
    Retrat de quinze gegants de la medicina catalana

    Broggi, Trueta, Dexeus, Puigvert, Gil-Vernet, Caralps, Barraquer, Uriach, Pedro-Pons, Duran i Reynals... Segurament en cap altre àmbit Catalunya ha generat un grup tan destacat de professionals amb un impacte mundial tan notable. I en alguns casos donant lloc a autèntiques nissagues.

    Després d’un treball de recerca de diversos anys, Genís Sinca publica el primer llibre que dóna una visió global dels metges que han fet que la medicina catalana sigui capdavantera i pionera. La documentació es basa sobretot (quan ha estat possible) en entrevistes amb els protagonistes i el seu entorn professional i familiar, de manera que el llibre està farcit d’anècdotes gens conegudes, curioses i, sovint, polèmiques.

    Però la intenció principal del llibre és donar un perfil precís i autèntic, alhora personal i professional, de cada un dels metges, ja que, malgrat ser un col·lectiu tan proper, continuaven sent molt desconeguts per al gran públic.



    Compra Vida secreta dels nostres metges en E-book



    Genís Sinca

    És llicenciat en periodisme per la UAB. Ha treballat com a lector a la univesitat de Heidelberg, com a corresponsal a Itàlia per a l’Avui i COMRàdio, i pels programes de televisió Afers Exteriors, de Miquel Calzada, i Dutifrí, de Xavier Sardà.

    Especialitzat en les tècniques narratives del Nou Periodisme anglosaxó, es dedica al periodisme d’investigació amb biografies i retrats inèdits de grans personatges catalans, científics, polítics, artistes. Ha publicat L’últim republicà, biografia d’Heribert Barrera, Adéu Espanya! o La providència es diu Paco, biografia de Francesc Candel. Col·labora regularment a La Vanguardia, l’Avui i El País.