• QUAN EL SOL JA NO SURT PER A TOTHOM

    RESPOSTES I SOLUCIONS EN TEMPS DE CANVI I TRANSFORMACIÓ

    MALET GRAUS, GERARD ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002444
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Un llibre per saber com en moments de crisi i de canvi, les organitzacions poden trobar respostes i noves solucions. En una selva on un grup d’animals viuen amb comoditat i tranquil·litat, un bon dia tot canvia: la Terra deixa de girar just quan el Sol s’estava ponent i la minsa claror que els rajos...
    Ancho: 120 cm Largo: 180 cm Peso: 250 gr
    Per confirmar
    9,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15002-44-4
    • FechaEdicion : 01/12/2010
    • AñoEdicion : 2010
    • Idioma : Catalán
    • Autores : MALET GRAUS, GERARD
    • NumeroPaginas : 112
    • Coleccion : INSPIRA
    • NumeroColeccion : 14
    Un llibre per saber com en moments de crisi i de canvi, les organitzacions poden trobar respostes i noves solucions.

    En una selva on un grup d’animals viuen amb comoditat i tranquil·litat, un bon dia tot canvia: la Terra deixa de girar just quan el Sol s’estava ponent i la minsa claror que els rajos deixaran rera la muntanya més alta del territoria no seran suficients per crear vida i fer que els animals visquin tal com ho havien fet fins ara. Així comença aquesta història en la qual es veurà com un eclipsi que és menys passatger del que s’esperava farà canviar la mentalitat i l’organització de tota una comunitat.

    Una història que ens ensenya que si no canviem de mentalitat, no podrem modificar els nostres actes. La vida dels habitants d’una selva fa un gir inesperat quan el sol s’atura rere una muntanya i tot el que fins ara coneixien canvia radicalment. Els personatges ignoren per què s’ha produït aquesta nova situació i si té o no té solució. El que està clar és que per sobreviure hauran de trobar noves maneres d’adaptar-se a l’entorn.

    La faula de Gerard Malet és un llistat de tots els valors que els treballadors d’una empresa necessiten per adaptar-se al canvi. La crisi farà posar en dubte els principis amb els quals es movien fins ara i farà canviar la mentalitat i l’organització de tota la comunitat. Així comença aquesta història sobre com anticipar-se als problemes i generar nous reptes de futur. Una faula que ens ensenya quins valors poden guiar una acció en els moments difícils per arribar a excel·lir.

    Com diu joan roure, professor d’IESE Business School, al pròleg «només amb esperit de superació, només amb la voluntat de generar reptes i d’afrontar-los, podrem plantar cara a les situacions amb èxit. Avui, més que mai, les persones hem d’estar amatents als canvis profunds».

    Un llibre per saber com en moments de crisi i de canvi, les organitzacions poden trobar respostes i noves solucions. Com anticipar-se als problemes i generar nous reptes de futur. Una història que ens ensenya quins són els valors que acompanyen tota acció que fins i tot en els moments difícils pot arribar a excel·lir. Si el Sol no surt per a tothom, alguna cosa caldrà moure i algun pas caldrà fer.



    Gerard Malet

    És llicenciat en Filologia Catalana i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Ha participat en diversos seminaris de narrativa i edició. És autor de diversos llibres d’actualitat política i social i ha col·laborat en diversos projectes editorials com a redactor.



    Amb pròleg de Joan Roure, professor d’IESE.